• −15%
Belaidės ausinės su mikrofonu Jabra Evolve2 75, Bluetooth, USB-A, MS Teams, Juoda-Ausinės ir
IŠPARDUOTA
Pristatymas GREITAS

Belaidės ausinės su mikrofonu Jabra Evolve2 75, Bluetooth, USB-A, MS Teams, Juoda

291,01 €
247,35 € Sutaupote 15%

  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Evolve2 75
Naujas hibridinio darbo standartas. Pasaulinio lygio garso inžinerija, užtikrinanti geriausią skambučių kokybę.
 
PRISTATOME EVOLVE2 75
Naujas hibridinio darbo standartas
 
Nuo pirmojo dienos skambučio iki paskutinio traukinio namo - šios išmaniosios ausinės specialiai sukurtos taip, kad užtikrintų ryšį ir produktyvumą. Kad ir kokia būtų jūsų diena.
 
Nesvarbu, ar skambinate iš triukšmingų namų, ar dirbate bendroje darbo vietoje, ar bandote susikaupti užimtame atvirame biure, "Evolve2 75" puikiai pritaikyta jūsų poreikiams.
 
KOMFORTO PROVERŽIS
Jauskitės kaip namie
 
Ar esate pasirengę visiškai naujiems komforto standartams? Sukūrėme revoliucinę naują dvigubo putplasčio technologiją ir ergonomišką ausinių dizainą. Dėl naujai sukurto odinio ausies pagalvėlės rašto, užtikrinančio geresnę ventiliaciją, jos bus patogios nuo pirmo iki paskutinio skambučio.
 
Mūsų inžinieriai daug laiko praleido tirdami skirtingo svorio, konsistencijos ir tankio atminties putas, kad optimizuotų garso kokybę. Kartu jie padarė nuostabų komforto proveržį.
 
Derindami kietą putplastį išorėje ir minkštą putplastį ausų pagalvėlių viduje, galime užtikrinti neįtikėtiną triukšmo izoliaciją ir didžiausią komfortą visą dieną. Todėl ausinėse, kurias galėsite nešioti tiek ilgai, kiek norėsite, gausite dar geresnes aktyviojo triukšmo slopinimo (ANC) savybes.
 
Metas įsitaisyti visiškai naujame komforto standarte.
 
KRIŠTOLO SKAIDRUMO SKAMBUČIAI
Išlaikykite profesionalumą
 
Kadangi hibridinis darbas gali būti triukšmingas, sukūrėme "Evolve2 75" su 8 strategiškai išdėstytais mikrofonais ir mūsų pažangia spindulio formavimo technologija. Taigi net kai vaikai grįžta namo, traukinys perpildytas ar biuras šiek tiek užimtas, su mūsų pasaulyje pirmaujančia skambučių technologija jie girdės jus, o ne jūsų aplinką.
 
"Evolve2 75" atitinka "Microsoft" "Open Office" reikalavimus, todėl idealiai tinka užimtoms atviro plano darbo vietoms.
 
Mūsų pažangus trigubas skaitmeninis mikroschemų rinkinys palaiko naują, novatorišką "Jabra" algoritmą, kuris pagerina balso ir foninio triukšmo atskyrimą, kad jūsų skambučiai būtų dar aštresni.
 
"Evolve2 75" neleidžia foniniam triukšmui likti antrame plane - ir jūsų skambučiams.
 
ATNAUJINTA MIKROFONŲ SISTEMA
Geriausias savo klasėje. Boom.
 
Mūsų "Evolve" serija jau dabar yra toli pažengusi į priekį, kai kalbama apie pirmaujančias profesionalaus lygio skambučių charakteristikas, tačiau "Evolve2 75" yra geriausia savo klasėje. Dėl iš naujo suprojektuotos mikrofono strėlės, kuri yra 33 % trumpesnė nei "Evolve 75", ji užtikrina geriausią pasaulyje pokalbių našumą, kuriuo taip garsėja "Jabra" ausinės.
 
Naudojant našumo režimą, kai mikrofono strėlė nuleista žemyn, ausinės specialiai optimizuotos išskirtiniams pokalbiams atviruose biuruose ir kitose triukšmingose vietose, be to, jos atitinka "Microsoft Open Office" reikalavimus.
 
O kai keliaujate, diskretiškojo režimo dėka, kai mikrofonas yra paslėptas, jis visiškai nepastebimas, tačiau skambučiai vis tiek yra patikimai aiškūs.
 
"Evolve2 75" tinka visur.
 
JABRA ADVANCED ANC™
Koncentracijos režimas: įjungtas.
 
Kartais tenka priimti skambučius ar susikaupti ne pačioje geriausioje aplinkoje. Tačiau su mūsų visiškai reguliuojamu "Jabra Advanced Active Noise-Cancellation" (ANC)™ nereikia jaudintis dėl to, kaip (ir kur) dirbate. Naudodamiesi "Sound+" programėle pasirinkite triukšmo slopinimo lygį ir leiskite pažangiam dvigubam hibridiniam ANC su grįžtamuoju ryšiu veikti, kad apsaugotumėte savo dėmesį.
 
Traukinyje, gatvėje, kavinėje, oro uoste ir vėl grįžkite į biurą.
 
Evolve2 75 sukurtos taip, kad padėtų susikaupti - kad ir kur būtumėte.
 
APDOROJIMO GALIA
Trys pažangūs mikroschemų rinkiniai. Tris kartus didesnė galia.
 
Visas išskirtines (turime omenyje išskirtines) "Evolve2 75" funkcijas užtikrina pažangi trijų galingų skaitmeninių mikroschemų rinkinių ekosistema. Jie veikia kartu, todėl "Evolve2 75" yra greitesnis, galingesnis ir išmanesnis nei bet kada anksčiau.
 
Neįtikėtina apdorojimo galia = neįtikėtinas produktyvumas.
 
UC-CERTIFIED
Toks pat lankstus kaip ir jūs
 
Evolve2 75 galima įsigyti "Microsoft Teams" sertifikuotą variantą ir UC variantą, sertifikuotą "Zoom", kad būtų užtikrintas sklandus bendradarbiavimas.
 
Jis taip pat optimizuotas kitoms pirmaujančioms UC platformoms, todėl galite būti tikri, kad, kad ir kaip palaikytumėte ryšį su komanda, šis patikimas įrenginys užtikrins bendradarbiavimą visą dieną.
 
BUSYLIGHT
Apsaugokite savo dėmesio zoną
 
Skambinate? Jokių problemų. Ištyrėme atviro biuro elgseną ir, remdamiesi rezultatais, optimizavome "Evolve2 75" užimtumo šviesą, kad ji taptų dar geriau matoma ir būtų matoma iš daugiau kampų.
 
Dabar jūsų kolegos galės greitai apsisukti, kol jums nereikės pradėti jiems sakyti "skambinu".
 
Gera žinoti, kad galite sustabdyti trukdžius, kol jie dar neįvyko.
palyginti su "Evolve 75" modeliu.
 
BEŽELIO LINIJINIS LAIKOTARPIS
Išlikite lankstūs. Būkite prisijungę.
 
Laikas išgerti kavos. Puikiai veikia 30 metrų belaidžio ryšio diapazone, todėl galite išgerti vieną, net jei skambinate (tik nepamirškite išjungti garsą).
 
O dėl lanksčių ryšio galimybių galite prisijungti ir prie nešiojamojo kompiuterio, ir prie išmaniojo telefono. Taigi galite nueiti dar toliau nuo darbo stalo ir nenutrūkti ryšio.
 
"Evolve2 75" suteikia jums reikiamą lanksčią darbo dienos laisvę.
 
GARSO KOKYBĖ
Raskite savo ritmą
 
Esame pasauliniai profesionalaus garso lyderiai, todėl niekada nenuvertiname puikaus garso galios, kad jūsų diena vyktų sklandžiai. Su "Evolve2 75" nustatėme naujus standartus.
 
Galingi nuotėkiui atsparūs 40 mm garsiakalbiai kartu su mūsų revoliuciniu naujuoju dvigubo putplasčio atradimu užtikrina aiškų ir švarų garsą tiek skambučiams, tiek muzikai.
 
Naudojant naujausius AAC kodekus ir unikalią "MySound" technologiją (kuri pritaiko garsą pagal individualų klausos profilį), muzika skambės geriau, nei kada nors galėjote įsivaizduoti. Ją galite dar labiau sureguliuoti naudodami pritaikomą ekvalaizerį.
 
Nesvarbu, ar rinkotės pirmadienio rytinį pasitarimą, ar klausotės pirmadienio motyvacijos grojaraščio, "Evolve2 75" sukurta taip, kad užtikrintų garso kokybę, kuri padės jūsų dienai.
 
Kad ir ką darytumėte, "Evolve2 75" padės rasti jums tinkantį ritmą.
 
HEARTHROUGH
Išgirskime
 
Triukšmo slopinimas yra puikus dalykas, bet kartais reikia trumpam sugrįžti į realybę. Jei bakstelėsite "HearThrough" mygtuką, viską girdėsite nenusiimdami ausinių - nuo platformos pranešimų iki kavos užsakymo.
 
Funkcija "HearThrough" naudoja įmontuotus mikrofonus, kad įsileistų išorę, todėl galite laisvai klausytis pokalbių arba vienu mygtuko paspaudimu įsiklausyti į aplinką.
 
Dėl "HearThrough" tikrasis pasaulis jums pasiekiamas ranka.
 
SOUND+ IR JABRA DIRECT
Jūsų ausinės. Jūsų būdas.
 
Naudodamiesi "Evolve2 75" papildomomis programėlėmis galite pritaikyti beveik viską, kas susiję su ausinėmis, kad jos taptų išskirtinai jūsų.
 
Naudodamiesi "Sound+" programėle reguliuokite ANC ir "HearThrough", tikslinkite garsą naudodamiesi "MySound" ir pritaikomu ekvalaizeriu, reguliuokite skambučių nustatymus ir atnaujinkite programinę įrangą iš savo mobiliojo telefono.
 
Naudojate daugiau nei vienas "Jabra" ausines? Naudokite "Jabra Direct" programėlę kompiuteryje, kad galėtumėte peržiūrėti visus savo įrenginius ir atnaujinti jų programinę įrangą. Mes netgi suteikėme jai naują blizgančią išvaizdą ir pridėjome daugiau puikių funkcijų.
 
Nes nemanome, kad ausinės turėtų būti "vieno dydžio, tinkančios visiems".
 
Jabra Direct
"Jabra Direct" užtikrina, kad jūsų ausinėse visada būtų įdiegta naujausia programinė aparatinė įranga, todėl turėsite naujausias funkcijas, ištaisytas klaidas ir lengvai pasieksite suderinamumo atnaujinimus. Naudojant patogų "Direct" prietaisų skydelį, dar niekada nebuvo taip paprasta išlaikyti naujausią informaciją.
 
"Jabra Sound+
Pritaikykite savo skambučių ir muzikos patirtį su pritaikomu ekvalaizeriu "Jabra Sound+" programoje.
 
DIZAINAS
Nuo pirmo iki paskutinio skambučio "Evolve2 75" užtikrina visiškai naują komforto standartą. Taip yra todėl, kad dizainas buvo kuriamas visiškai naujai, naudojant šimtų žmonių biometrinius matavimus, kad ausinės būtų tinkamai pritaikytos.
 
Naudodami imitacinę galvą (ir šimtus realių bandomųjų asmenų), įsitikinome, kad sukūrėme sprendimą, kuris tikrai tinka, ir tik tada perėjome prie daniško dizaino.
 
Puikiai tinka. Sukurta jums.
 
BATERIJOS GYVYBĖ
Visi darbai. Visi žaidimai. Visą dieną.
 
Kai nėra dviejų vienodų dienų, turite žinoti, kad jūsų ausinės atlaikys tempą. Naudodami pažangią akumuliatoriaus efektyvumo technologiją, optimizavome "Evolve2 75" veikimą, todėl vienu įkrovimu ausinės gali veikti iki 25 valandų pokalbių arba 36 valandų muzikos.
 
Taip pat optimizavome greitojo įkrovimo funkciją, todėl vos per penkiolika įkrovimo minučių akumuliatorius įkraunamas įspūdingam 4 valandų darbui. Taigi, savaitę veikiantį akumuliatorių galėsite ištempti ir prastovoms.
 
Išplėstas akumuliatorius. Išplėstos galimybės.
 
"GOOGLE" GREITASIS SUJUNGIMAS
Esate prisijungę
 
Nieko nėra geriau už tiesioginį ryšį. Ir jis nėra greitesnis už "Google Fast Pair" įmonėms, kuris naudoja "Bluetooth Low Energy" (BLE), kad aptiktų netoliese esančius įrenginius ir neišsekintų telefono baterijos.
 
Glaudžiai bendradarbiavome su "Google", kad ši funkcija būtų įdiegta į mūsų ausines, nepažeidžiant privatumo.
 
Tiesiog padėkite "Evolve2 75" šalia "Android" įrenginio. Tai labai greita.
JABRA

Charakteristikos

Svoris
197 g
Kiekis
1
Baterijos technologija
Ličio-jonų (Li-Ion)
Baterijos tipas
Integruota baterija
Pridėti kabeliai
USB A tipo jungties adapteris į USB C tipo jungtį
LED indikatoriai
Taip
Bluetooth
Taip
Bluetooth versija
5.2
Bluetooth profiliai
A2DP, AVRCP, HFP, HSP, PBAP, SPP
Mikrofonų kiekis
8
On/off mygtukas
Taip
Ausinių dažnis
20 - 20000 Hz
Rekomenduojamas naudojimas
Biuras / skambučių centras
Mikrofono jautrumas
-35 dB
Mikrofono dažnis
5 - 20000 Hz
Laisvų rankų įrangos tipas
Abiausis
Baterijos įkrovimo laikas
2,7 h
Valdymo įrenginio tipas
On-ear control unit
Garsinė kontrolė
Taip
Aukštis
190 mm
Ryšio technologija
Bevielis
Mikrofono išjungimas
Taip
Belaidžio ryšio atstumas
30 m
Plotis
145 mm
Ilgis
67 mm
Produkto spalva
Juoda
Pakuotės plotis
199 mm
Pakuotės gylis
75 mm
Pakuotės aukštis
238 mm
Gaminio tipas
Laisvų rankų įranga
Darniosios sistemos (DS) kodas
85183000
Sandėliavimo temperatūros norma (T-T)
-10 - 45 °C
Darbo temperatūros diapazonas (TT)
-10 - 45 °C
Vienalaikiškai sujungtų prietaisų skaičius (maks.)
2
Įkrovimo šaltinis
USB
Greitos pradžios vadovas
Taip
Nešiojimo stilius
Su lankeliu
Tvirtinimas prie ausies
Pusiau uždengiančios ausis
Mikrofono tipas
Mikrofoninė gervė
Garso valdymas
Mygtukas
Valdymo raktai
Garsis +, Volume -
Vidinis garsiakalbis
4 cm
Užlenkiamas mikrofonas
Taip
MEMS (mikroelektromechaninės sistemos) mikrofonas
Taip
Didžiausia įėjimo galia
30 mW
HD balso kokybė
Taip
Skaitmeninio signalo apdorojimas (DSP)
Taip
Skambučių valdymas
Y
Nurodymų balsu kalbos
Anglų kalba, Prancūzų kalba, Vokiečių kalba, Japonų, Korėjiečių
Klausos organų apsaugos technologijos
Jabra PeakStop, Jabra SafeTone, Jabra Safetone G616
Muzikos įrašų atkūrimas
Taip
Veikia su baterijomis
Taip
Nuolatinio garso atkūrimo trukmė (su ANC)
33 h
Nuolatinio garso atkūrimo trukmė (be ANC)
36 h
Baterija kraunama indikacija
Taip
Kalbėjimo trukmė (ANC įjungtas)
18 h
Kalbėjimo trukmė (ANC išjungtas)
24 h
Triukšmo slopinimas
Taip
Triukšmo mažinimo tipas
Aktyvus
Perkraunama baterija
Taip
Automatinis prijungimas
Taip
Atnaujinimai oru (OTA)
Taip
Palaikomos aplikacijos
Jabra Sound+, Jabra Direct, Jabra Xpress
Garsiniai nurodymai
Taip
Lengvas susiejimas
Taip
Dažninė charakteristika (muzikos režimas)
20 - 20000 Hz
Dažninė charakteristika (kalbėjimo režimas)
100 - 8000 Hz
Telefonų knygos prieigos profilis (PBAP)
Taip
Plieniniai lankstai
Taip

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Belaidės ausinės su mikrofonu Jabra Evolve2 75, Bluetooth, USB-A, MS Teams, Juoda

Belaidės ausinės su mikrofonu Jabra Evolve2 75, Bluetooth, USB-A, MS Teams, Juoda

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Belaidės ausinės su mikrofonu Jabra Evolve2 75, Bluetooth, USB-A,...

291,01 € 247,35 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį