Godox Flexible LED Panel FL60 35x45cm-Apšvietimas filmavimui, video apšvietimas-Fotostudijos

Godox Flexible LED Panel FL60 35x45cm

259,99 €

  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Godox FL60 Flexible LED Video Light
 
Godox FL60 Flexible LED Video Light yra lanksčios kaip audinio gabalėliai, šviesos diodų lempos. Sukurtos interviu apšvietimui, filmų kūrimui, lauko vaizdo įrašymui, natiurmorto fotografavimui, portretams ir kitoms reikmėms, lankstūs LED žibintai gamina aukštos kokybės šviesą su reguliuojamu šviesos ryškumu. Lempos dydis yra 35x45 cm. Lempa turi reguliuojamą šviesos kiekį ir spalvinę temperatūrą. Pastaroji gali būti keičiama nuo 3300 iki 5600 K.
 
Godox Flexible LED Panel FL150S 
Šviesos spalvų diapazonas yra nuo 3300 iki 5600K, leidžiantis įveikti bet kokio aplinkos apšvietimo iššūkį, suderinti su kitais įrenginiais arba tiesiog būti naudojamas kūrybiškai fotografijai. FL150S" turi aukštą CRI / TLCI reitingą 96/98, tai leidžia pasiekti itin tikslų spalvų perteikimą. Šviestuvo nustatymus galima reguliuoti valdikliais, kurie yra korpuse arba nuotolinio valdymo pulteliu. Taip pat yra galimybė reguliuoti nustatymus išmaniuoju telefonu. Tuomet jums reikės įsidiegti "GodoxPhoto" programėlę. 
 
Godox Flexible LED Panel FL150S 
LED diodų linijos montuojamos ant tekstilės pagrindo medžiagos, todėl gabenant ar laikant galėsite juos susukti ir įdėti visą skydą į popierinį vamzdelį. Surinkdami jūs tiesiog jį išskleiskite ir pritvirtinkite jo kampus prie X formos, sulankstomo rėmo. Skydelis sujungiamas su valdikliu XLR kabeliu ir jį galite pakabinti ant šviesos stovo po montuojamu skydeliu. 
 
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }
Godox

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Godox Flexible LED Panel FL60 35x45cm

259,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį