Sauskelnių ir kūdikio aksesuarų organizatorius SIPO OF003, mėtų/pilka-Apsauga nuo vaikų ir

Sauskelnių ir kūdikio aksesuarų organizatorius SIPO OF003, mėtų/pilka

9,65 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Kokybės garantija, t.y. ilgaamžiškumas ir saugumas

Jums nereikės dėl nieko jaudintis ar su organizatoriumi elgtis ypač atsargiai. Visa konstrukcija buvo specialiai sutvirtinta, todėl organizatorius išlaikys savo formą nepriklausomai nuo to, ar ji tuščia, ar pilna.

Gerai žinome, kad gaminant produktus, sukurtus galvojant apie jaunas mamas, svarbu ne tik funkcionalumas, bet ir naudojamų medžiagų kokybė. Štai kodėl Sipo XL vystyklų dėklas pagamintas iš 100% ekologiško ir saugaus vaikams veltinio. Negana to, kiekvieną konteinerio kraštą sutvirtinome apsaugine juostele, kuri atlieka ir dekoratyvinio elemento vaidmenį. Specialus Sipo organizatoriaus dizainas daro krepšį saugų ir garantuoja be rūpesčių bei ilgalaikį naudojimą bet kokiomis sąlygomis.

Funkcionalumas derinamas su madinga išvaizda

Ieškote sauskelnių tvarkyklės, kuri taip pat taptų stilingu miegamojo ar vaikų kambario priedu? Nesenstantis, ekologiškas veltinis tikrai geriausias pasirinkimas šiam vaidmeniui. Ne be reikalo pasirinkome natūralią pilką spalvą – ji išskirtinai universali ir puikiai atrodo bet kurioje patalpoje. Minimalistinis dizainas, susijęs su pastaraisiais metais madingu skandinavišku dizainu, todėl veltinio vystyklų tvarkyklė atrodo elegantiškai šalia lovos, ant komodos ar prie persirengimo stalo.

Madingos pilkos spalvos – skandinaviško dizaino

Madinga pilka yra unisex pasiūlymas - tiek berniukų, tiek mergaičių mamoms. Verta prisiminti, kad mūsų pasiūloje taip pat yra veltinio organizatorių modeliai su įvairiais spalviniais akcentais – švelniai rožine ir pastaruoju metu madinga mėtinė.

Namuose, su draugais, keliaujant

Sauskelnių organizatoriai mums pirmiausia asocijuojasi su miegamuoju ar vaiko kambariu, tačiau atminkite, kad jo galimybės čia nesibaigia. Formos konstrukcijos ir patogios nešiojimo rankenos leidžia lengvai pasiimti veltinį kūdikio tvarkyklę su savimi į automobilį ar vykstant į svečius su artimaisiais. Dėl to visada po ranka turėsite visus būtiniausius priedus ir žaislus. Be to, mažose šoninėse kišenėse galite lengvai paslėpti savo smulkmenas – pavyzdžiui, piniginę, telefoną ir raktus.

Veltinis organizatorius – ne tik kūdikiams
Mamoms skirtos organizatorės palengvina namų erdvės valdymą vėliau – net pamiršus sauskelnes ir čiulptukus. Tada ji pasitarnaus kaip patogi žaislų dėžutė, padėsianti išlaikyti tvarkingą vaiko kambarį. Be to, tai paskatins juos patiems rūpintis savo aplinka. Erdvioje tvarkyklėje nesunkiai sutalpinsite mėgstamus žaislus ir knygas, o šoninės kišenės taps idealia slėptuve įvairiausiems lobiams, kurių, kaip žinome, nereikėtų išmesti.

Puikiai tiks kaip dovana mamai

Ieškote dovanos naujai mamai? Nebrangus veltinio organizatorius tikrai yra viena geriausių idėjų! Dėl universalaus dizaino ir spalvų jis tinka bet kokio kambario dekorui ir padeda išlaikyti tvarką.

Svarbiausios organizatoriaus savybės:

  • Gaminys pagamintas iš ekologiško ir saugaus veltinio Jūsų vaikui
  • 3 erdvūs vidiniai skyriai ir 8 išorinės kišenės priedams
  • Patogi rankena organizatoriui nešti
  • Dekoratyvinė apsauginė juostelė, padidinanti organizatoriaus patvarumą

Matmenys:

  • Ilgis: 38 cm
  • Plotis: 26 cm
  • Aukštis: 18 cm

Skyriaus matmenys:

  • 1 didesnis (24 × 26 × 18) cm
  • 2 mažesni (24 × 13 × 18) cm 

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

SIPO

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Sauskelnių ir kūdikio aksesuarų organizatorius SIPO OF003, mėtų/pilka

9,65 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį