Dubuo G21 6342510 26cm-Puodai, keptuvės-Virtuvės reikmenys
Pristatymas GREITAS

Dubuo G21 6342510 26cm

114,76 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Gili keptuvė G21

Kokia turi būti geriausia keptuvė? Universalus, skirtas visų tipų maisto ruošimui ir visų tipų šildymui. Su tvirtu dugnu, užtikrinančiu tolygų šilumos paskirstymą. Su patikima rankena ir nepridegančiu paviršiumi. Pažvelkite į kvadratinę 8 cm aukščio keptuvę , kuri atitinka visus aukščiau nurodytus tobulos keptuvės reikalavimus. Tai universali visų šildymo tipų , šilumos veikas puikiai tolygiai, maistas neturi ne deginti ant jo dėka specialaus nelipnius sluoksnio LOTAN® ir galite kepti arba kepkite be aliejaus naudojimo . G21 Pool keptuvė su dangčiu yra atspari temperatūrai iki 240°C , todėl galite ją be rūpesčių įdėti į orkaitę.

Tvirtas dugnas ir nelimpantis LOTAN® sluoksnis

Gaminame keptuves Vokietijoje liedami rankomis ir tai yra žinoma dėl savo aukštos kokybės. 9 mm storio G21  keptuvės dugnas susideda iš 5 sluoksnių . Pagrindo sluoksnis pagamintas iš aliuminio, o po to titano dioksido, apsauginiu sluoksniu nuo korozijos, keramikos sluoksnio ir sluoksnio ne-sukibimo vidinėje pusėje G21 baseiną lėkštę yra užtikrinamas į LOTAN® sluoksnio , taikomas pagal specialų plazmos polimerizacija. Ši technologija padidina paviršiaus patvarumą ir neleidžia maistui pridegti.

Lengva priežiūra

Speciali G21 keptuvės konstrukcija neleidžia ingredientams ir maistui sudegti arba prilipti prie keptuvės dugno ar sienelių. Panaudojus keptuvę galite plauti indaplovėje , tačiau lengviau ir greičiau nuplauti šiltu vandeniu su trupučiu ploviklio. Taip sutaupoma laiko kraunant į indaplovę ir laukiant plovimo ciklo pabaigos, keptuvė beveik iš karto paruošta tolesniam naudojimui.

Taip pat atkreipėme dėmesį į dangčio dizainą

Stiklinis G21  keptuvės dangtis pagamintas iš grūdinto ir patvaraus stiklo su rankena, kad būtų lengva laikyti, nebijant nudegimų. Keptuvės dangtelyje po rankena yra išradingai sukurta anga karštiems garams pašalinti . Puikus keptuvės su dangteliu Baseinas privalumas yra jų tvirtumas – tiek keptuvę, tiek dangtį galima įkišti į orkaitę ir kepti, arba šukutės patiekalus arba dusinantį temperatūrą iki 240°C .

Privalumai:

  • Unikalus LOTAN® sluoksnis užtikrina nelipnumą, padidina keptuvės atsparumą ir leidžia lengvai išlaikyti higieniškai švarią.
  • Itin didelis atsparumas pažeidimams ir korozijai
  • Keptuvė tinka visų tipų viryklėms – indukcinei, dujinei ir kaitlentei arba naudoti orkaitėje
  • Švarios dizaino linijos ir tobula forma yra kiekvienos virtuvės puošmena

Techniniai duomenys:

  • Dubens forma: kvadratas
  • Dubens skersmuo: 26 cm
  • Kaušo aukštis / su dangteliu: 8 cm / 16 cm
  • Medžiaga: aliuminis
  • Nelipnus paviršius: LOTAN®
  • Dugno storis: 9 mm
  • Skirta naudoti ant viryklių tipų: dujinės, elektros, indukcinės
  • Dangos medžiaga: grūdintas stiklas    

Rekomendacija:  Prieš naudodami indus pirmą kartą, nuplaukite juos šiltu vandeniu ir neutraliu plovikliu ir išdžiovinkite.

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Apie gamintoją:

G21 - Čekijos virtuvinių prietaisų gamintojas, veikiantis jau beveik 30 metų. Produktai yra populiarūs tarp klientų Slovakijoje, Vengrijoje, Lenkijoje ir kitose Europos šalyse. 

G21

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Dubuo G21 6342510 26cm

Dubuo G21 6342510 26cm

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Dubuo G21 6342510 26cm

114,76 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį