Laowa 24mm f/14 2X Macro Probe Lens- Canon RF-Sisteminių fotoaparatų objektyvai-Objektyvai ir
Pristatymas GREITAS

Laowa 24mm f/14 2X Macro Probe Canon RF (Standard)

1 873,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;} Laowa 24mm f/14 2X Macro Probe Canon RF (Standard). Apibūdinamas kaip „keistas, bet genialus“, „Venus Optics“ „Canon“ RF tvirtinimo Laowa 24 mm f/14 makroobjektyvas yra tikrai unikalus ir skirtas fotografuoti iš arti. Šis makroobjektyvas, išsiskiriantis ilgu, plonu objektyvo vamzdeliu, užtikrina maksimalų padidinimą santykiu 2:1 su 1,5 colio minimaliu fokusavimo atstumu ir artimu 0,8 colio minimaliu darbiniu atstumu. Net ir esant tokiam artimam darbiniam atstumui, objektyvas yra 1,3 colio ilgio, todėl galite jį patalpinti jums patogiu atstumu, kad galėtumėte fotografuoti netoliese esančius objektus. Be to, naudojant plataus kampo objektyvą, suteikiamas didesnis lauko gylis, palyginti su tradiciniais teleobjektyvų makroobjektyvais, todėl fone galima gauti daugiau detalių ir mažiau izoliuoti objektą.
 
 
 
 
 
 
 

Itin ryškus ir aiškus vaizdas

Optinis dizainas apima ir ypač mažos dispersijos, ir papildomo lūžio rodiklio elementus, kurie padeda slopinti chromatines ir sferines aberacijas, kad būtų užtikrintas didelis aiškumas, spalvų tikslumas ir ryškumas. Rankinis fokusavimo valdymas leidžia fokusuoti nuo 1,5 colio iki begalybės, o objektyvo priekyje yra įmontuota LED žiedinė lemputė, padedanti fokusuoti artimu atstumu. Plonas 0,2 colio priekinės objektyvo cilindro dalies skersmuo taip pat suteikia daugiau galimybių apšviesti objektus iš priekio. Be to, priekinė objektyvo dalis yra atspari vandeniui ir leidžia dirbti su objektais, esančiais tiesiai po vandens paviršiumi arba kitoje dulkėtoje ar dulkėtoje vietoje. bandanti aplinka.
 
 
 
 
 

Konstrukcija  

Plačiakampis objektyvas sukurtas viso kadro „Canon“ sisteminiams fotoaparatams su RF jungtimi, bet taip pat gali būti naudojamas su APS-C modeliais, kur jis užtikrins 36 mm ekvivalentinį židinio nuotolį. Unikali makro objektyvo konstrukcija suteikia didesnį nei tikroviško dydžio 2:1 maksimalų padidinimą, minimalų 1,5 colio fokusavimo atstumą ir tik 0,8 colio darbinį atstumą.
 

Priartinimas ir spalvos

Ilgas vamzdinis objektyvo vamzdelis padeda sukurti ryškią „bug-eye“ perspektyvą ir, nepaisant trumpo darbinio atstumo, objektyvo vamzdžio ilgis suteikia fotoaparatui patogų fotografavimo atstumą. Plataus kampo 24 mm židinio nuotolis suteikia didesnį lauko gylį ir daugiau aplinkinių detalių nei tradiciniai teleobjektyvų makrokomandų dizainai, kurie paprastai išskiria objektą mažu lauko gyliu. 
 
Optinis dizainas apima du ypač žemos dispersijos elementus, kurie kontroliuoja spalvų pakraščius ir chromatines aberacijas, kad būtų užtikrintas didesnis aiškumas ir spalvų tikslumas. Taip pat yra vienas papildomas lūžio rodiklio elementas, kuris sumažina sferines aberacijas ir iškraipymus, kad pagerintų ryškumą ir tikslų atvaizdavimą. Plonas 0,8 colio priekinis skersmuo leidžia atlikti unikalius "įstumdomus" kadrus, taip pat suteikia daugiau galimybių fotografuoti stambiu planu, nepastebimai. Dėl mažesnio priekinio skersmens taip pat lengviau apšviesti artimus objektus iš priekio.
 

Dirbikite bet kokioje aplinkoje 

Priekinė objektyvo dalis taip pat yra atspari vandeniui, todėl galite patogiai dirbti tiesiog po vandens paviršiumi arba dulkėtoje aplinkoje. Objektyvo priekyje taip pat yra įmontuota LED žiedinė lemputė, kuri maitinama per mikro-USB prievadą ant cilindro, kad būtų galima šiek tiek apšviesti stambius objektus, kad būtų lengviau fokusuoti. Sukurtas naudoti kaip stambaus plano makroobjektyvas, rankinio fokusavimo funkcija taip pat leidžia sufokusuoti iki begalybės. Septynių ašmenų diafragma prisideda prie malonios „bokeh“ kokybės.
 
 
 

Specifikacija

Svoris: 474 g

Spalva: Juoda

Matmenys: 38 x 408 mm

Minimalus fokusavimo atstumas: 47 cm

Jungties tipas: Canon RF

Židinio nuotolis (mm): 24

Diafragma: f40 / f14

Vaizdo stabilizavimas: Nėra

Objektyvo tipas: Makro

 

Laowa

Charakteristikos

Svoris
474 g
Spalva
Juoda
Židinio nuotolis
24 mm
Stabilizavimo sistema
Nėra

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Laowa 24mm f/14 2X Macro Probe Canon RF (Standard)

Laowa 24mm f/14 2X Macro Probe Canon RF (Standard)

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Laowa 24mm f/14 2X Macro Probe Canon RF (Standard)

1 873,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį