Prekių katalogas

Keraminė kepsninė KAMADO BONO Minimo, Juoda

  • Kraunamos nuotraukos
    Kaina 34999
    Netinka kaina? Siūlyk savo!
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Likutis: 3 vnt.
    Prekės pristatymas numatomas
    Į krepšelį 
    Skaičiuojama...
    Papildoma informacija
    Kompaktiškas modelis rekomenduojamas mažesnėms žmonių grupėms (iki 7-8 asm.) Puikiai tinka išvykoms į gamtą ar naudojimui mažesnėse terasose.
    Papildomos savybės
    Su šiuo modeliu nesunkiai iškepsite 8 burgerius. viščiuką. 4 jautienos antrekotus. 30cm. skersmens picą ar duoną.
    Tipas
    Kepsninė
    Išmatavimai
    Kepsninės skersmuo 40 cm, kepimo grotelių skersmuo 34 cm
    Svoris
    44 kg
    Spalva
    Juoda
    Gamintojas
    KAMADO BONO
    Informacija
    Receptų knyga anglų kalba
    Priedai
    Keramikinis karščio deflektorius, kepsninės dangalas, įrankis pelenų valymui, nerūdijančio plieno žnyplės grotelėms
  • DAUGIAU APIE BONO MINIMO

    Kompaktiškas modelis rekomenduojamas mažesnėms žmonių grupėms (iki 7-8 asm.) Puikiai tinka išvykoms į gamtą ar naudojimui mažesnėse terasose. Su šiuo modeliu nesunkiai iškepsite 8 burgerius, viščiuką, 4 jautienos antrekotus, 30cm. skersmens picą ar duoną.

     

     

    TECHNOLOGIJA

    Šiuolaikinės KAMADO tipo kepsninės gaminamos iš įvairiausių medžiagų, pvz., karščiui atsparios keramikos ir kitų ugniai atsparių medžiagų, terakotos – tradicinės poringos degtos keramikos iš natūralaus molio, arba portlandcemenčio ir smulkintų lavos akmenų mišinio. Kepsninės paviršius taip pat gali labai skirtis. Jis gali būti padengtas blizgia keramine glazūra, dažais, dekoratyviniu faktūriniu tinku arba keramine mozaika. Šiuolaikinė keramika ir ugniai atsparios medžiagos apsaugo kepsninę nuo skilinėjimo.

                                                             

    KŪRENIMAS

    Paprastai KAMADO kepsninėms naudojamos anglys (nors pasitaiko dujomis kūrenamų arba elektrinių KAMADO tipo modelių). Medžio anglys nepalieka daug pelenų, skirtingai nei anglies briketai jos neturi priemaišų, galinčių pakeisti ar iškreipti gaminamo maisto skonį. Medžio anglys gali būti gaminamos tausojant aplinką, t. y. taikant šakninių atžalų auginimo būdą, o svarbiausia, kad ant medžio anglių iškeptas maistas skleidžia natūralų laužo aromatą.

     

    NAUDOJIMAS

    Keraminė kepsninės konstrukcija leidžia ilgai išsaugoti karštį ir pasiekti iki 400 °C kepimo temperatūrą. Taip pat KAMADO kepsninėse galima labai tiksliai reguliuoti oro srautą bei temperatūrą, todėl šio tipo kepsninės yra labai panašios į malkomis kūrenamas krosnis ir jose galima kepti bei skrudinti maistą tokiu pat būdu kaip ir įprastoje orkaitėje. KAMADO kepsninės skirtos ne tik mėsai kepti ar rūkyti, jose galima paruošti picą, sausainius, pyragus ir duoną.

     
                                                             

    DALYS

    KAMADO kepsninės karkasas keraminis, jo viduje – keraminis rezervuaras anglims – ugniadėžė. Apatinėje konstrukcijos dalyje yra oro sklendė, per kurią oro srautas patenka į ugniadėžę. Kepsninės kupolo formos dangtyje įtaisyta antra reguliuojama oro sklendė, per ją išeina oro srautas. Šios sklendės padeda reguliuoti maisto gaminimo temperatūrą. Virš ugnies kabinamos kepimo grotelės padėti kepiniams. Taip pat KAMADO tipo kepsninės dangtis turi angą, per kurią įdedamas termometras maisto kepimo temperatūrai matuoti.

     

    UŽSAKYDAMI ŠIĄ KEPSNINĘ KOMPLEKTE GAUNATE NET 5 PRIEDUS:

    NERŪDIJANČIO PLIENO ŽNYPLES GROTELĖMS,

    KERAMINĮ KARŠČIO DEFLEKTORIŲ,

    KEPSNINĖS DANGALĄ,

    ĮRANKĮ PELENŲ VALYMUI,

    KK BBQ/GRILL RECEPTŲ KNYGĄ. (ANGLŲ KALBA)

    BONO CARE apsaugos taisyklės