• −15%
Razer BlackShark V2 X Laidinės žaidimų ausinės, Žalia/Juoda-Ausinės ir mikrofonai-Kompiuterių
IŠPARDUOTA
Pristatymas GREITAS

Razer BlackShark V2 X Laidinės žaidimų ausinės, Žalia/Juoda

108,54 €
92,26 € Sutaupote 15%

  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

ESPORTOS GARSOS

Susidurkite su varžybomis su lengvomis esporto ausinėmis, kurios klesti esant slėgiui. Pristatome “Razer BlackShark V2 X” - trigubą nuostabaus garso, aukščiausios mikrofono aiškumo ir aukščiausios garso izoliacijos grėsmę, kurią patvirtina profesionalai.

 

RAZER™ TRIFORCE 50MM VAIRUOTOJAI

Mūsų visiškai naujas patentuotas dizainas leidžia mūsų inžinieriams pritaikyti kiekvieną tvarkyklę, tarsi būtų trys - leidžianti individualiems aukštų, vidutinių ir žemų garso dažnių atkartojimams, kad būtų galima pateikti turtingesnius aukštus, ryškesnius garsus ir galingus bosus.

 

RAZER™ HYPERCLEAR CARDIOID MIC

Siūlant didesnį kalbos paėmimą ir triukšmo slopinimą, sulenkiamas mikrofonas ant šios lengvos esporto ausinės turi optimizuotą mikrofono korpusą, kuris pritaiko atviresnį dizainą, kad būtų užtikrinta minimali kliūtis, todėl pagerėja aiškumas, kad jūsų balsas būtų artimesnis.

 

DVANCED pasyvus triukšmo slopinimas

Nuo nudžiuginimo minios iki jūsų įlaidai, uždarykite triukšmą ir mėgaukitės nepertraukiamu fokusavimu su specialiais uždarais ausų puodeliais, kurie visiškai uždengia ausis, kuriuos padeda pliušinės pagalvėlės, kurios sudaro artimesnį antspaudą, kad būtų užtikrinta didesnė garso izoliacija.

 

Lengvas komfortas

Vos 240 g, jūs vos prisiminsite, kad turite jį žaidimų maratonuose. Ausinės yra dar patogesnės dėl storesnio antraštės paminkštinimo ir patobulintų atminties putų ausų pagalvėlių, suvyniotų į kvėpuojančio audinio ir pliušinės odos pakaitalo derinį.

 

7.1 Erdvinis garsas

Padidinkite savo rungtynių supratimą ir neleiskite nieko pabėgti nuo ausų su tiksliu poziciniu garsu, kuris leidžia intuityviai tiksliai nustatyti, iš kur sklinda kiekvienas garsas.

 

Kryžminis platformos suderinamumas

Šios lengvos esporto ausinės naudoja 3,5 mm lizdą ir veikia populiariose platformose, todėl galite ieškoti konkurencijos asmeniniuose kompiuteriuose, “Mac”, PS4, “Xbox One”, “Nintendo Switch” ir mobiliuosiuose įrenginiuose.

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Razer BlackShark V2 X Laidinės žaidimų ausinės, Žalia/Juoda

Razer BlackShark V2 X Laidinės žaidimų ausinės, Žalia/Juoda

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Razer BlackShark V2 X Laidinės žaidimų ausinės, Žalia/Juoda

108,54 € 92,26 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį