Pristatymas GREITAS

Sony memory card SDXC 64GB M Tough UHS-II C10 U3 V60

64,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

„Sony“ 64 GB „SF-M Tough“ serijos „UHS-II“ SDXC atminties kortelė turi 64 GB talpos atmintį ir naudoja „UHS-II“ jungtį, kad palaikytų pažangias DSLR funkcijas, tokias kaip nepertraukiamo užrakto serijos ir greitas fotografavimas, taip pat RAW ir JPEG. Ši kortelė taip pat puikiai tinka vaizdo įrašams, įskaitant 4K, „Full HD“ ir 3D vaizdo įrašus. Gali pasiekti maksimalų skaitymo greitį iki 277 MB/s, o didžiausią rašymo greitį - iki 150 MB/s. Dėl V60 greičio klasės įvertinimo minimalus rašymo greitis garantuoja, kad jis nesumažės žemiau 60 MB/s.

Siekdama palengvinti kortelių naudojimą beveik bet kurioje aplinkoje ir apsaugoti jūsų turinį, „Sony“ sukūrė tvirtą „Tough“ seriją, kuri atlaiko kritimus iki 5m aukščio, panardinant iki 5m vandens gylį iki 72 valandų, yra atsparus lenkimams ir dulkėms, taip pat gali atlaikyti kraštutines temperatūras nuo -13 iki 185 ° F. „Tough“ serija taip pat yra iki 18 kartų stipresnė nei standartinė SD laikmena (180 N, palyginti su 10 N), ir turi vientisą formuotą konstrukciją, padedančią toliau apsisaugoti nuo fizinių pažeidimų, galinčių paveikti SD korteles, pvz., sulaužytas plastikinis korpusas. Jei kortelės duomenys bus pažeisti, jums taip pat bus naudinga nemokamai atsisiųsti „File Rescue“ programinę įrangą, kad padėtų lengviau atkurti ištrintą turinį.

Nors ši kortelė buvo sukurta kameroms, suderinamoms su UHS-II / V60, ji gali būti naudojama įrenginiuose, kurie nepalaiko „UHS-II / V60“. Tačiau nepamirškite, kad tada ši kortelė nustatys jūsų įrenginio greičio klasę ir jungties reitingą, pvz., UHS-II ir V30, kurie palaiko minimalų 30 MB / s rašymo greitį, arba UHS-I ir U3, kurie palaiko ir minimalų rašymo greitį 30 MB / s. Jei jūsų įrenginys nepalaiko U3, ši kortelė suderinama su U1 ir 10 klasės standartais, kurių kiekvienas garantuoja minimalų 10 MB / s rašymo greitį. Naudojant UHS-I įrenginyje, šios kortelės skaitymo greitis yra iki 95 MB / s, o rašymo greitis - iki 90 MB / s.
SONY

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Sony memory card SDXC 64GB M Tough UHS-II C10 U3 V60

Sony memory card SDXC 64GB M Tough UHS-II C10 U3 V60

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Sony memory card SDXC 64GB M Tough UHS-II C10 U3 V60

64,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį