• Sumažinta kaina
Šaldytuvas Bosch KGN367WEQ-Šaldytuvai-Stambi virtuvės technika
Pristatymas GREITAS

Šaldytuvas Bosch KGN367WEQ

683,20 €

  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Vaisiai ir daržovės, žuvys ir mėsa ilgiau išlieka švieži

Sistema VitaFresh kontroliuoja mikroklimatą ir temperatūrą, taip sudarydama idealias laikymo sąlygas visiems šviežiems maisto produktams. Žuvys ir mėsa, laikomos beveik 0 °C temperatūroje ilgiau išlieka šviežios. Optimaliame mikroklimate vaisiai ir daržovės išlaiko savo naudingas savybes. Daugiau skanaus maisto, mažiau maisto atliekų. 

LED šviesa: apšviečia jūsų šaldytuvo turinį.

LED sistema – tai visiškai nauja šaldytuvų apšvietimo koncepcija, užtikrinanti tolygų ir be jokių atspindžių vidaus apšvietimą. LED lemputės naudoja mažiau energijos nei įprastinės šaldytuvų lemputės ir šviečia visą prietaiso eksploatacijos laiką. 

Apsaugo šaldytą maistą nuo atitirpimo.

Siekiant išlaikyti visus vitaminus, maistinę vertę, estetišką išvaizdą ir skonį, maistas turi būti užšaldytas kaip galima greičiau. Automatinė Super freezing funkcija leidžia greitai užšaldyti nedideles maisto porcijas apsaugodama kitus šaldytus produktus nuo atitirpimo. Šaldiklis aptinka temperatūros padidėjimą ir automatiškai sureguliuoja savo temperatūrą taip, kad užtikrintų optimalias laikymo sąlygas visiems čia sudėtiems produktams. 

EasyAccess lentynos: be jokio vargo sudedami ir išimami produktai.

Berėmės nedūžtančio stiklo lentynos lengvai ištraukiamos, todėl jomis itin lengva naudotis. Be to, užtikrinamas puikus matomumas, kad net ir pačiame šaldytuvo gale sudėti produktai nebūtų pamiršti. 

Du atskiri šaldymo kontūrai: optimalios sąlygos visiems maisto produktams.

Atskiri šaldymo kontūrai reiškia, kad šaldymo ir vėsinimo skyriai reguliuojami atskirai, todėl maistas greičiau atšaldomas. Nesudėtingais elektroniniais valdikliais kiekvienam skyriui galima nustatyti pageidaujamą temperatūrą. 

Taupykite energiją, kai esate išvykę.

Aktyvinus Holiday Mode funkciją, šaldytuve palaikoma maždaug +14 °C, o šaldiklyje – -18 °C temperatūra: tokiu būdu apsaugomi šaldyti produktai ir taupoma elektros energija. 

Šaldytuvas, kuris žino, kaip palaikyti vėsą.

Jei suaktyvinate funkciją SuperCooling prieš eidami apsipirkti, temperatūra trumpam sumažinama, kad šviežiems pirkiniams šaldytuve būtų paruoštos reikiamos sąlygos. Temperatūra sumažinama paspaudus mygtuką (minimali vertė 2 °C). Apytiksliai po 6 valandų pradinė temperatūra automatiškai grąžinama, kad nebūtų be reikalo eikvojama elektros energija. 

Daugiau nebereikės atitirpinti šaldytuvo-šaldiklio.

Šaldytuvo-šaldiklio viduje tolygiai cirkuliuoja sausas šaltas oras, todėl nesusidaro ledas. Dėl to ant šaldytuvo galinės sienelės neprisikaupia ledo, o šaldiklio stalčius visada lengva atidaryti ir uždaryti, nes jie nėra padengti ledo sluoksniu. Taip technologija NoFrost užtikrina maksimalų patogumą šaldymo zonoje ir leidžia išvengti būtinybės atitirpinti šaldiklį. 

Techniniai duomenys:

  • Energijos vartojimo efektyvumo klasė E
  • Vidutinės metinės energijos sąnaudos kilovatvalandėmis per metus (kWh/m.) (ES) 2017/1369 238 kWh/annum
  • Atšaldymo kamerų tūrių suma 237 l
  • Užšalimo temperatūros kamerų tūrių suma 89 l
  • Ore skleidžiamas akustinis triukšmas 39 dB
  • Ore skleidžiamo akustinio triukšmo klasė C
  • Klimato klasė (ES) 2017/1369 išplėstosios vidutinių platumų zonos
  • Pridedami priedai 3 x Dėklas kiaušiniams, 1 x Ledo kubelių forma 
  • Gaminio išmatavimai 1860 x 600 x 660 mm
  • Svoris neto 68,838 kg 

Energijos efektyvumo etiketė:

Daugiau informacijos gamintojo pusslapyje

Apie gamintoją:

BOSCH yra pasaulyje pirmaujanti buitinės technikos gamintoja. Įmonės strateginis tikslas yra kurti sprendimus skaitmenizuotam gyvenimui, ir gerinti gyvenimo kokybę visame pasaulyje savo gaminiais ir paslaugomis, kurios yra inovatyvios ir kelia entuziazmą. Kompanijos ateities augimo pagrindas yra jos stiprybė kuriant inovacijas. 

Bosch

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Šaldytuvas Bosch KGN367WEQ

Šaldytuvas Bosch KGN367WEQ

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Šaldytuvas Bosch KGN367WEQ

683,20 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį