Ritė su žarna Gardena 35m RollUp XL 9705163-01 mont. ant sienos-Sodo ir daržo priedai-Sodo
Pristatymas GREITAS

Ritė su žarna Gardena 35m RollUp XL 9705163-01 mont. ant sienos

273,28 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Patogus ir daug vietos taupantis žarnų laikymas

Dėl sieninės žarnos dėžutės sodo žarna visada bus lengvai pasiekiama. Purkštukus, dušo galvutes ir plovimo šepečius galima lengvai pakabinti ir laikyti ant sieninio laikiklio.

Patogiam ir lanksčiam laistymui

Praktiško sieninio laikiklio dėka žarnos dėžę galima pasukti 180° kampu. Tai leidžia lanksčiai ir nesulenkiant žarnos laistyti kiekvieną sodo kampelį. Po naudojimo kompaktišką dėžutę galima nustumti į šoną ant sienos, kad sutaupytumėte vietos.

Lengvas valdymas

Dėl įmontuotų trumpų fiksavimo taškų sodo žarna automatiškai užsifiksuoja norimu ilgiu. Galite lengvai atlikti drėkinimo užduotis ir tuo pačiu turėti maksimalią judėjimo laisvę.

Iš karto paruoštas naudojimui

Sieninėje RollUp XL žarnų dėžėje yra sieninis laikiklis, 35 metrų laistymo žarna, jungiamoji žarna, visos reikalingos GARDENA sistemos dalys ir antgalis su dviem skirtingomis purškimo srovėmis.

RollControl

Lengvai patraukus žarnos galą, suaktyvinama integruota plieninė spyruoklė ir automatiškai bei patikimai pervynioja žarną atgal. RollControl technologija užtikrina lėtą ir saugų įtraukimą, nesvarbu, kiek žarna būtų išvyniota.

Jokių mazgų ar susipainiojimų

Sieninėje žarnų dėžėje yra integruotas žarnos kreiptuvas, kuris užtikrina, kad žarna būtų tolygiai įtraukiama, nesulaužant ir nepririšant.

Atsparus UV ir šalčiui

Pardavimo dėžutė yra apsaugota nuo aplinkos poveikio UV apsauga ir šalčiui atspariomis medžiagomis. Tai reiškia, kad jį galima naudoti visais keturiais sezonais.

5 metų garantija užtikrina aukštą kokybę

* Išsamias garantijos sąlygas rasite pridedamame vartotojo vadove arba internete adresu www.gardena.com/warranty. Ši garantija neturi įtakos jūsų teisiniams reikalavimams. 

Techniniai duomenys:

  • Komplektas su jungtimis 1x Wall-Mounted Hose Box RollUp XL, 1x Wall-Bracket incl. Screws, 1x 1.5m Connection Hose, 3x Tap Connector, 1x Hose Connector, 1x Water Stop, 1x Cleaning Nozzle, 1x Classic Watering Sprayer
  • Žarnos ilgis 35 m
  • Viengubos žarnos skersmuo 13 mm
  • Apsauga nuo užšalimo Taip
  • "Gardena" garantijos laikotarpis 5 metų garantija
  • Su varikliu Spyruoklė 

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Apie gamintoją:

Gardena – Vokietijoje įsikūrusi įmonė, populiari tarp namų ir sodų savininkų visame pasaulyje. Gardena didžiuojasi plačia prekių pasiūla: vandens sistemos, pompos, sodo tvenkiniai, vejos, medžių ir krūmų priežiūros priemonės, sodo įrankiai, dirvos kultivavimo įrenginiai. Tai aukštos kokybės sodo įrankių prekinis ženklas, turintis atstovybes daugiau kaip 80 šalių. 

Gardena

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Ritė su žarna Gardena 35m RollUp XL 9705163-01 mont. ant sienos

Ritė su žarna Gardena 35m RollUp XL 9705163-01 mont. ant sienos

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Ritė su žarna Gardena 35m RollUp XL 9705163-01 mont. ant sienos

273,28 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį