Galinga garso kolonėlė su Bluetooth Sony MHC-V13-Nešiojamos ir stacionarios kolonėlės-Garso
Pristatymas GREITAS

Galinga garso kolonėlė su Bluetooth Sony MHC-V13

300,85 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Renkite geresnius nei bet kada anksčiau vakarėlius

Jauskite savo mėgstamiausių kūrinių ritmą net iš toli, naudodami šią galingą „vienos dėžės“ sistemą, arba šokite pagal garsiakalbio šviesas,
kurios pulsuoja pagal MHC-V13 skleidžiamą muziką, o atkūrimą valdykite išmaniuoju telefonu.  

Pripildykite patalpą garso

Perkelkite vakarėlius į naują lygį ir paverskite gimtadienius, ypatingus įvykius ir spontaniškus susitikimus į festivalį.
Dėl didelio našumo aukštųjų dažnių garsiakalbių ir dideliu atstumu sklindančio žemųjų dažnių garso, kurį sukuria JET BASS BOOSTER jūsų vakarėlio dalyviai mėgausis galingu muzikos garsu visoje patalpoje.   

Tegu puikią vakarėlio muziką girdi visi

Mažoje, kompaktiškoje MHC-V13 telpa įspūdingas garsas. Du didelio efektyvumo garsiakalbiai ir JET BASS BOOSTER paskleis garsą visoje erdvėje, tad muzika iš įrenginio priekio sklis plačiau ir aukščiau, o svečiai mėgausis sodresniu ir aiškesniu garsu. 

Du didelio efektyvumo aukštųjų dažnių garsiakalbiai užpildys patalpą garsu

Du aukštyn nukreipti didelio efektyvumo rago formos aukštųjų dažnių garsiakalbiai įrenginio priekinės dalies viršuje praplečia garso sceną ir padidina viršun nukreiptą garso slėgio lygį, tad muzika skambės toliau, plačiau ir šiek tiek aukščiau, kad pasiektų kiekvieną kampelį.  

JET BASS BOOSTER leis jausti ritmą dideliu atstumu

Kūginė kanalo konstrukcija su technologija „Bass Reflex“ koncentruoja žemųjų garsų oro srautą, todėl jį galite ne tik girdėti, bet ir jausti fiziškai, net būdami minioje ar dideliu atstumu.  

Suteikite energijos su garsiakalbio apšvietimu

Garsiakalbio šviesa skleidžia įvairių spalvų apšvietimo spindulius, tad galėsite mėgautis tikroviška naktinio klubo arba lauko festivalio atmosfera. 

Išlaisvinkite savyje popmuzikos žvaigždę

Dainuokite mėgstamiausias dainas. MHC-V13 turi įvesti mikrofonui, tad bus puikus kompanionas karaokės vakarėliuose. Be to, šia jungtimi galite prijungti gitarą ir sistemą naudoti kaip gitaros stiprintuvą. Mėgaukitės trimis režimais: „Clean“ perteiks aiškų garsą, „Overdrive“ gitaros garsą iškraipys, o „Bass“ yra skirtas bosinei gitarai.  

Vakarėlis jūsų rankose su „Fiestable“

Pasitelkdami smagią, intuityvią ir lengvai naudojamą „Fiestable“ programėlę, galite visapusiškai valdyti MHC-V13. Norėdami naudotis programėle „Fiestable“, pirmiausia turėsite atsisiųsti „Sony | Music Center“ programėlę2. Tuomet muziką, apšvietimą ir dar daugiau funkcijų galėsite valdyti telefonu arba balsu. 

Leiskite draugams sukurti vakarėlio grojaraštį programėlėje „Fiestable“

Kiekvienas naudodamas programėlę „Fiestable“ gali įtraukti mėgstamas melodijas į jūsų grojaraštį. Leiskite svečiams pridėti išmaniuosiuose telefonuose saugomus muzikos įrašus per „Wi-Fi®“ tinklą3, kad jūsų vakarėlis niekada nesibaigtų. 

Naudodami „Fiestable“ karaokės lyderių lentelę, raskite savo superžvaigždę

Varžykitės naudodami karaokės lyderių lentelę ir raskite vakarėlio karaokės karalių ar karalienę. Jei kas nors pateks į geriausiųjų dešimtuką, jis galės įrašyti savo vardą ir dainos pavadinimą lyderių lentelėje.  

Tapkite vakarėlių karaliumi

Pasidalykite įrašu apie savo vakarėlį socialiniuose tinkluose vos vienu spustelėjimu naudodami programą „Fiestable“. Tada paleiskite muziką ir užsitarnaukite vakarėlių karaliaus vardą. 

Vadovaukite viskam iš šokių aikštelės

Naudodami programą „Sony | Music Center“ galite valdyti muzikos ir garso nustatymus tiesiog telefonu. Su papildiniu „Fiestable“ galite valdyti apšvietimo spalvas, įjungti didžėjaus ar karaokės režimą. Intuityviai valdydami judesiu atlikite pakeitimus vos mostelėję riešu. 

Išplėskite vakarėlio atmosferą naudodami belaidį ryšį

Mėgaukitės galingesniu, sodresniu garsu bei sinchronizuotu apšvietimu. „Wireless Party Chain“ leidžia prijungti MHC-V13 prie bet kurios iš 50 suderinamų didelės galios garso sistemų per „Bluetooth   

Nenutrūkstamas srautinis siuntimas su „Bluetooth®“

„Bluetooth®“ technologija leis atsisakyti laidų ir sudėtingų konfigūracijų. Prisijunkite naudodami „Bluetooth®“4 ir pradėkite naudotis. 

Sinchronizuokite garsą su „Wireless Party Chain“

Sujunkite iki 50 suderinamų didelės galios garso sistemų „Bluetooth®“ ryšiu4,5 ir mėgaukitės galingesnio garso suteikiamais pojūčiais bei stebėkite, kaip šviesos sutampa su garsiakalbių garsu.  

Prijunkite kelis įrenginius – muziką valdys daugiau žmonių

Naudodami „Bluetooth® technologiją“4,5 , su draugais galite MHC-V13 vienu metu susieti su iki trijų išmaniųjų telefonų. Galėsite leisti įrašus iš savo muzikos bibliotekų ir turėti dar daugiau pasirinkimo galimybių.  

Klausykitės DAB+ radijo

Naudodamiesi visiškai suderinamu DAB+ imtuvu, galite klausytis mėgstamiausių radijo stočių bet kurioje vietoje.   

Sukurta taip, kad atlaikytų vakarėlio atmosferą

MHC-V13 sukurtas galvojant apie patogumą ir patvarumą, todėl jums niekada nereikės jaudintis dėl to, ar jis atlaikys vakarėlio atmosferą.  

Surenkite vakarėlį bet kur

MHC-V13 turi įtaisytas nešimo rankenas, todėl garsiakalbį nesunkiai nugabensite į draugo namus ar perkelsite vakarėlį iš vieno kambario į kitą.  

Sukurtas įspūdingiems vakarėliams

Dėl visus įrenginio šonus dengiančios kietos plastikinės medžiagos ir stiprių kampų apsaugų MHC-V13 yra patvarus ir gali būti lengvai nugabentas į bet kurią jūsų šventės vietą. 

Techniniai duomenys:

  • CD Taip
  • DVD-
  • USB1 Taip
  • FM Taip
  • 1 GARSO ĮVESTIS Taip (mini „Stereo“)
  • BLUETOOTH® Taip („iAP“ per BT) 
  • USB PRIEV. 1
  • MIKROFONO ĮVESTIS 1 (galima 6φ / gitara) 
  • GARSIAKALBIO LEMPUTĖ Taip (kelių spalvų, skirta WF) 
  • ENERGIJOS SĄNAUDOS (BUDĖJIMO REŽIMU) 0,5 W 
  • PAGRINDINIO ĮRENGINIO MATMENYS (P X A X G MM) (APYTIKSL.) 33,3 cm x 60 cm x 29,9 cm
  • SVORIS (KG) (APYTIKSL.) 8,1 kg
  • ENERGIJOS SĄNAUDOS (BUDĖJIMO REŽIMU) 0,5 W
  • ENERGIJOS SĄNAUDOS (PRIJUNGTA PRIE TINKLO, BUDĖJIMO REŽIMU) – JUNGTYS 2,0 W („Bluetooth“)
  • BUDĖJIMO REŽIMAS SUAKTYVINTAS Po 15 min.
  • PRIJUNGTA PRIE TINKLO, BUDĖJIMO REŽIMAS SUAKTYVINTAS – JUNGTYS Po 15 min. („Bluetooth®“) 
  • GALINGUMAS 32 W 

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Apie gamintoją:

Sony - visada stengiasi sužadinti teigiamas emocijas, sudominti bei patenkinti vartotojų smalsumą. Neblėstantis siekis kurti technologijas, patenkinti naudotojų poreikius, teikti paslaugas bei naujovių paieškos padeda įmonei stebinti vartotojus naujais gaminiais. 

SONY

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Galinga garso kolonėlė su Bluetooth Sony MHC-V13

Galinga garso kolonėlė su Bluetooth Sony MHC-V13

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Galinga garso kolonėlė su Bluetooth Sony MHC-V13

300,85 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį