Pristatymas GREITAS

BOYA BY-M2 prisegamas mikrofonas 6m iOS

35,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

 

BOYA BY-DM2 yra profesionalus sprendimas tiems, kurie naudoja Iphone įrenginius su iOS išvestimi.

Mikrofonas užfiksuoja aiškų, aukštos kokybės garsą ir siūlo skaitmeninį garso suderinamumą su Iphone įrenginiais 

Profesionalios kokybės mikrofonas siūlo iki 24 bitų / 48 kHz skiriamąją gebą su dažnio atsaku nuo 30 Hz iki 20 kHz.

„Boya Clip-on Lavalier“ mikrofonas „BY-M2“, skirtas „iOS“, yra universalus mikrofonas su „Lightning“ adapteriu. Tai užfiksuoja aukštos kokybės garsą, todėl yra idealus interviu, vlogų ir pristatymų priedas tiek patalpose, tiek lauke, tiek apie juos. Mikrofoną galima lengvai pritvirtinti prie drabužio apykaklės.

Mikrofonas turi kryptinę kryptinę charakteristiką. Tai reiškia, kad įrašomi garsai iš visų mikrofono krypčių. Signalo ir triukšmo santykis 76dB užtikrina, kad daug triukšmo įraše būtų išfiltruota. Be to, galite naudoti pridedamą priekinį stiklą, kad nebūtų užfiksuotas nepageidaujamas triukšmas, pavyzdžiui, vėjas. Prie mikrofono pritvirtintas 6 metrų laidas, leidžiantis įrašyti didesniu atstumu nuo savo prietaiso. 3,5 mm ilgio „TRS to Lightning“ adapterio kabelis (sertifikuotas „Apple MFi“) leidžia prijungti mikrofoną prie „iOS“ įrenginio „Lightning“ prievado. Šis adapteris daro BY-M2 universalų, nes leidžia prie „iOS“ įrenginio prijungti kitus mikrofonus ir priedus su TRS išvestimi (pvz., BY-RX8 ir BY-MM1).

Maitinimas automatiškai tiekiamas prijungus mikrofoną prie „iOS“ įrenginio. Tai reiškia, kad jums nereikia jokių baterijų. Viską, saugiai ir lengvai, galite pasiimti su savimi, į kurį įeinate.

 

Galite naudoti „BY-M2“ su visomis programomis, kurios paprastai naudoja „iPhone“ ar „iPad“ vidinį mikrofoną. Pagalvokite apie standartinę fotoaparato arba diktofono programą. Norėdami naudoti mikrofoną, uždėkite priekinį stiklą ant mikrofono ir pritvirtinkite prie drabužių naudodami spaustuką. Tada pritvirtinkite lavalier mikrofoną prie „Lightning“ adapterio. Galiausiai prijunkite adapterį prie savo „iOS“ įrenginio ir paleiskite norimą programą norėdami užfiksuoti įrašą. Skaitmeninį „Boya BY-M2“ vadovą galima rasti toliau pateiktame priede.

Boya

Charakteristikos

Svoris
46 g

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


BOYA BY-M2 prisegamas mikrofonas 6m iOS

BOYA BY-M2 prisegamas mikrofonas 6m iOS

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

BOYA BY-M2 prisegamas mikrofonas 6m iOS

35,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį