Pristatymas GREITAS

Polaroid Originals Fotoplokštelės COLOR 600

18,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

 

Su šiomis fotoplokštelėmis Polaroid Color Film 600 gausite 8 momentines nuotraukas originaliu „Polaroid“ kvadrato formatu baltame rėmelyje. „Color 600“ fotoplokštelės yra originalaus formato fotoplokštelės, skirtos senoviniams „Polaroid 600“ momentiniams fotoaparatams (nors jos taip pat veikia su „i-Type“ fotoaparatais). Jos užfiksuoja jūsų nuotraukas turtingu spalvų, tekstūrų ir atspalvių spektru ir įrėmina jas ikonišku baltu rėmeliu, dėl kurio kiekvienas polaroidas tampa kultūros ikona. Kiekviena spalvota 600 fotoplokštelė turi nedidelę bateriją, kuri maitina praeities Polaroid 600 fotoaparatus. 8 momentinės nuotraukos su turtinga tekstūra ir atspalviu, kad sukurtumėte akimirkas, kurios jus sujaudina. Kiekviena sukurta nuotrauka yra unikali; nenuspėjama, tobula ir neįmanoma atgaminti. O kas pavaizduota nuotraukoje? Tą dalį paliekame spręsti jums!



 
FIKSUOKITE GRAŽIAUSIAS AKIMIRKAS
 

Sustokite ir pamąstykite - mūsų gyvenimą sudaro akimirkos! Akimirkos, kurios gali pakeisti gyvenimą, ir kasdienės akimirkos, kurios kuria gyvenimą. Šiuolaikiniame pasaulyje nėra daug laiko įvertinti tai, kas priešais mus. Viskas atrodo laikina ir vienkartinio naudojimo. Niekas neegzistuoja pakankamai ilgai, kad mus sujaudintų, kad pajustume ryšį, kad pasijustume žmonėmis. O to reikia kiekvienam. "Polaroid" egzistuoja tam, kad padėtų jums pamatyti tas akimirkas, sustabdyti jas ir išgyventi iš naujo, kad galėtumėte jas laikyti rankoje ir pasilikti visam laikui. "Polaroid" kuria įstabiai gražius, gyvenimą praturtinančius įrankius - tarp jų ir šias puikios kokybės Polaroid Color Film 600 fotoplokšteles, kurios padės jums pajusti gyvenimo grožį čia ir dabar.



 

SPECIFIKACIJOS
 

Tipas: spalvotos fotoplokštelės
Gamintojas: Polaroid
Fotoplokštelės matmenys: 107 mm x 88 mm
Vaizdo sritis: 79 mm x 79 mm
Suderinamumas: suderinama su Polaroid 600, Polaroid Now+, Polaroid Now , Polaroid Lab, Polaroid OneStep 2, Polaroid OneStep+
Spalva: rėmelis baltas, nuotraukos spalvotos
Vienetų kiekis: pakuotėje yra 8 fotoplokštelės
Kūrimo laikas: apie 15 minučių

  •  

Charakteristikos

Gamintojas
POLAROID

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Polaroid Originals Fotoplokštelės COLOR 600

Polaroid Originals Fotoplokštelės COLOR 600

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Polaroid Originals Fotoplokštelės COLOR 600

18,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį