Pristatymas GREITAS

Datacolor Color Reader

167,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Dizainas su pasitikėjimu. Kokia ta spalva? Kaip greitai sužinoti? Norėdami sužinoti tikslią dažų spalvą ir gauti atsakymą, naudokite ColorReader. Nesvarbu, kokio prekės ženklo dažai. Pavargote laikyti dažų pavyzdžius prie sienos, kad išsiaiškintumėte tikslų mėlynos spalvos atspalvį, kai siena buvo nudažyta prieš penkerius metus? „ColorReader“ pašalina spėliones ir per kelias sekundes pateikia tikslią spalvų atitiktį. Naudodami ColorReader galite sutelkti dėmesį į tai, kad darbas būtų atliktas greitai ir teisingai. Nesvarbu, ar tai būtų dažai, ar kasdienis objektas, kuris jus įkvepia, ColorReader padeda realizuoti kiekvieną jūsų dizaino koncepcijos detalę, tiksliau identifikuodamas spalvas, kad geriau išreikštų jūsų viziją ir padarytų įspūdį klientams.

k

Naudodami programą mobiliesiems telefonams raskite geriausias spalvas, kurios papildys jūsų dizaino pasirinkimą ir atgaivins projektą greičiau nei bet kada anksčiau. Tai greitai taps jūsų nešiojamu spalvų įrankiu, leidžiančiu pasirinkti spalvas, eksperimentuoti su paletėmis ir sutaupyti laiko bei pinigų. Programėlė mobiliesiems rodo prekės ženklą, spalvos pavadinimą ir numerį keliose spalvų kolekcijose. Pasiekiama iOS ir Android mobiliųjų programų kalbomis – anglų, prancūzų, italų, vokiečių, ispanų, portugalų, supaprastinta kinų, japonų, danų, olandų, turkų, lenkų kalbomis.

 

Šis įrenginys sukurtas derinti spalvas su populiariais įvairių dažų gamintojais ir užtikrina daugiau nei 94% tikslumą. Naudojimui „ColorReader“ yra prijungtas prie mobiliųjų įrenginių per „Bluetooth“ ir „ColorReader“, o programėlę galima pritaikyti profesionalioms programoms naudojant SDK, todėl galite pridėti asmeninį prekės ženklą, įgalioti konkrečias platformas ir registruoti vartotojus naudodami debesies pagrindu veikiančią programą. Programėlė taip pat padeda skatinti dažų pardavimą, nes suteikia galimybę vykdyti užsakymus per programėlę, o architektams, dizaineriams ir kitiems techniniams naudotojams suteikia galimybę kūrybiškiau naudoti spalvų informaciją CIELAB, RGB, CMYK, HEX arba Delta formatais. Be to, įrenginyje yra įmontuota LiPo baterija, kuri vienu įkrovimu atlieka daugiau nei 300 matavimų ir gali būti įkraunama naudojant mikro-USB prievadą.

  

Datacolor

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Datacolor Color Reader

Datacolor Color Reader

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Datacolor Color Reader

167,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį