• Sumažinta kaina
Indaplovė Samsung DW60A8060IB-Indaplovės-Stambi virtuvės technika
Pristatymas GREITAS

Indaplovė Samsung DW60A8060IB

574,15 €

  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Kruopščiai išvalo, tačiau sunaudoja mažiau energijos ir nereikalauja daug pastangų

Mėgaukitės daug išmanesniu ir efektyvesniu indų plovimo būdu. Indaplovė yra energiškai efektyvi, o jos sklandžiai judantys stalčiai gali būti pritaikomi jums patogiame lygyje. Jūs taip pat galite nuotoliniu būdu valdyti indaplovę nuotoliniu būdu ir SmartThings* programėlėje atsisiųsti specialių prog 

Sunaudoja mažiau energijos, tačiau valo itin efektyviai
Aukštas energinis efektyvumas

Sunaudokite mažiau energijos, tačiau indus išplaukite lygiai taip pat efektyviai. Pasak 2021 m. naujai įsigaliojusios Europos energinio efektyvumo žymėjimo sistemos, ji turi aukštą energinio efektyvumo įvertinimą, žymimą B/C etiketėmis*. Įrodyta, kad prietaisas sunaudoja mažiau energijos, tačiau tai nedaro įtakos jo našumui ir funkcionalumui. 

Akimirksiu pamatykite ar ji įjungta
Grindų švieselė

Akimirksniu įsitikinkite, ar jūsų indaplovė veikia. Grindų švieselė mėlyna šviesa apšviečia grindis tuomet, kai vyksta provimas. Ją lengva pastebėti net per atstumą. Kuomet programa baigta, švieselė išsijungia. Nereikia spėlioti! 

Higieniškas skalavimas, padedantis panaikinti bakterijas
Hygiene Care funkcija

Higieniškai išskalauja tam, kad pašalintų bakterijas ir mikrobus. Su kai kuriomis programomis*, Hygiene Care funkcija prailgina paskutinį skalavimą ir vandens temperatūrą pakelia iki 70 laipsnių.** Tai padeda indus išskalauti dar geriau ir nužudo iki 99.999% bakterijų**. Jūsų indai ir įrankiai tampa saugūs naudojimui. 

Sterilizuokite vidų be ploviklio

Indaplovės vidų išlaikykite higieniškai švarų ir tuo pat metu sutaupykite pinigų bei išlikite tvarūs. Kartu su Self Clean funkcija, jūs galite vidinę ertmę išvalyti vos vieno mygtuko paspaudimu. Ji pašalina nešvarumus ir kvapus sukeliančias bakterijas. Valymui naudojamas tik vanduo, todėl jums neprireiks ploviklio. Indaplovė automatiškai praneš* jums, kuomet ją reikės išvalyti. 

Greitas ir efektyvus plovimas pasirinkus bet kurį ciklą
Speed Booster funkcija

Sumažinkite plovimo laiką, tačiau mėgaukitės higieniškai švariais ir sausais indais. Pasirinkite Speed Booster funkciją tam, kad plovimo procesas sutrumpėtų. Tai idealus sprendimas tiems, kuriems reikia greitai pasiruošti artėjančiam vakarėliui. Automatiškai atsidaro tam, kad išleistų garus ir greičiau išdžiovintų

Auto Open funkcija

Kiekvieną kartą plaunant indus su Auto Open funkcija, būkite įsitikinę, kad jie visuomet bus spindintys. Kai baigiama skalauti ir džiovinti, durelės automatiškai atveria 10 cm tarpą tam, kad išleistų garus. Lyginant su įprastu būdu, tai padeda greičiau ir geriau išdžiovinti indus - ypač mažus ir plastmasinius. 

Apsaugo nuo pavojingų vandens nuotėkių
Aqua Stop funkcija

Apsisaugokite nuo pavojingų vandens nuotėkių kartu su Aqua Stop funkcija. Aptikusi vandens pėdsakų, ji išjungia vandens tiekimą ir elektros srovę taip sustabdydama indaplovės darbą. Funkcija padeda apsisaugoti nuo elektros jungimų ir žalos, kurią galėtų padaryti vanduo. 

Techniniai duomenys:

  • Indaplovės plovimo klasė A
  • Indaplovės džiovinimo klasė A
  • Plovimo programų skaičius 8
  • Indaplovės plotis 59.8 cm
  • Energijos klasė B
  • Talpa komplektais 14
  • Trečias stalčius įrankiams + Taip
  • Elektros energijos sąnaudos ciklui, kWh + 0.644
  • Vandens sąnaudos ciklui, l + 8,5
  • Triukšmo lygis 43 dB
  • Pločio intervalas, cm 50 - 59 cm
  • Montavimo tipas Įmontuojamas
  • Gylis 55 cm
  • Plotis 59.8 cm
  • Aukštis 81.5 cm 

Energijos efektyvumo etiketė:

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Apie gamintoją:

Pagrindinis principas, apibrėžiantis Samsung ateities viziją yra „Įkvėpti pasaulį, kurti ateitį“. Ši vizija – tai svarbiausias jų įsipareigojimas kurti technologijų, produktų ir sprendimų naujoves, kurios įkvepia bendruomenes visame pasaulyje prisidėti prie troškimo kurti geresnį pasaulį pasitelkus turtingą skaitmeninę patirtį.  

Samsung

Charakteristikos

Meistras
Buitinės technikos pajungimas

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Indaplovė Samsung DW60A8060IB

Indaplovė Samsung DW60A8060IB

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Indaplovė Samsung DW60A8060IB

574,15 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį