Pristatymas GREITAS

POLAROID COLOR FILM FOR 600 ROUND FRAME

25,99 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Mėnulio pilnatis. Ledų kaušeliai. Tipiška filmo apie Džeimsą Bondą įžanga. Kas visa tai vienija? Jūs teisūs - tai apskitimo forma! Įamžinkite pasaulį ratu - tereikia apvalaus rėmelio fotoplokštelių POLAROID COLOR FILM FOR 600 ROUND FRAME pakuotės! Apvalus grožis senoviniams ir I tipo fotoaparatams! Šios fotoplokštelės - tai formulė, padedanti sukurti įspūdingas akimirkas, kurias galėsite išgyventi ir pasakoti amžinai.
 


 

FOTOGRAFUOKITE ŠVIESOJE
 

Kuo daugiau šviesos į kadrą pateks, tuo geresnės bus nuotraukos. Šios momentinių fotoaparatų fotoplokštelės mėgsta šviesą, ypač natūralią. Naudokite blykstę visoms nuotraukoms, darytoms patalpose. Visada rekomenduojama fotografuoti su blykste (išskyrus priašais labai ryškią saulės šviesą).

 

 

LAIKYKITE ŠALDYTUVE, FOTOGRAFUOKITE ŠILTOJE APLINKOJE
 

Šių ftoplokštelių veikimas priklauso nuo temperatūros. Geriausia jas laikyti šaldytuve, bet niekada nešaldyti šaldiklyje. Tačiau prieš naudojimą fotoplokšteles reikia pašildyti iki kambario temperatūros, maždaug 13-28 °C. Jei šalta, kol ryškinsite nuotraukas, laikykite jas šiltai, bet karštą dieną pasirūpinkite, kad jos būtų vėsios.



 

 

IŠRYŠKĖJA PER MAŽDAUG 6 MINUTES
 

Iš pradžių visos nuotraukos bus tuščios. Kadangi šiuo laikotarpiu jos yra jautriausios, nelenkite jų ir nekratykite. Kuriant ir atsukus nuotraukas vaizdu į apačią, saugokite jas nuo šviesos. Spalvotas nuotraukas nuo šviesos saugokite maždaug 6 minutes.



 

SPECIFIKACIJOS
 

Tipas: fotoplokštelės
Fotoplokštelės dydis:  88 × 107 mm
Vaizdo plotas: 79 mm x 79 mm; vaizdo zona apvali
Vienetų kiekis: 8 vnt.
Suderinamumas: suderinama su Polaroid 600, Polaroid i-Type, Polaroid Lab fotoaparatais; suderinamų fotoaparatų pvz.: Polaroid 600, Polaroid Now, Polaroid Now+, Polaroid Lab, Polaroid OneStep 2, Polaroid OneStep+
Kūrimo laikas: 10-15 min.
Gamintojas: Polaroid
ASA: 640

POLAROID

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


POLAROID COLOR FILM FOR 600 ROUND FRAME

POLAROID COLOR FILM FOR 600 ROUND FRAME

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

POLAROID COLOR FILM FOR 600 ROUND FRAME

25,99 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį