• Sumažinta kaina
Džiovyklė BOSCH WTU876BHSN-Džiovyklės-Skalbimo ir rūbų priežiūros technika
Pristatymas GREITAS

Džiovyklė BOSCH WTU876BHSN

661,82 €

  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Sausumo lygis tiksliai pagal Jūsų pageidavimą.

Bosch džiovyklės ir skalbyklės-džiovyklės su AutoDry švelniai džiovina iki dešimties kilogramų skalbinių pasiekdamos Jūsų pageidaujamą sausumą. Jutikliais matuojama temperatūra ir drėgnumas, todėl skalbiniai apsaugomi nuo per aukštos temperatūros, perdžiūvimo ir susitraukimo. Nesvarbu, ar norite, kad skalbiniai būtų visiškai sausi, kad juos galėtumėte iškart sudėti į spintą, ar tiek sausi, kad būtų tinkami lyginti – Jums tereikia pasirinkti atitinkamą nuostatą.

Tyliai veikianti ir ilgai tarnaujanti džiovyklė.

Inovatyvi AntiVibration šoninių sienelių konstrukcija specialiai sukurta užtikrinti daugiau stabilumo ir optimaliai sumažinti vibraciją. Be to, pagerinta izoliacija padeda sumažinti triukšmo lygį, tad Bosch džiovyklės dabar pasižymi išskirtinai tyliu veikimu, kuris nesutrikdys net nakties miego.

Home Connect

Bosch buitiniai prietaisai su Home Connect nuotolinio valdymo sąsaja suteikia visas galimybes valdyti savo prietaisų funkcijas vienu mygtuko palietimu. Jums tereikia mobiliojo įrenginio ir Home Connect programėlės, kad galėtumėte patogiai stebėti ir valdyti prietaiso darbą nuotoliniu būdu.

Išmanus energijos valdymas

Visi galime rinktis, kokius buitinius prietaisus įsigyti, tačiau ne visuomet galime tarti žodį dėl prietaisų energijos suvartojimo. Home Connect programėlės funkcija FlexStart leidžia naudoti Bosch buitinius prietaisus taip, kad energija būtų naudojama pačiu efektyviausiu būdu. Jei turite EEBUS energijos valdymo sistemą ir esate prisijungę prie pažangiųjų tinklų arba naudojate fotovoltinį kolektorių, galite pasirinkti laikotarpį, per kurį Jūsų buitiniai prietaisai gali veikti. Su Home Connect programėle tai visiškai nesudėtinga padaryti naudojantis mobiliuoju telefonu. Jūsų energijos valdymo sistema tuomet automatiškai naudoja optimaliausią buitinių prietaisų maitinimo šaltinį. Pagaliau – prietaisai, kurie padeda gyventi tvariau!

Easy Start: tinkamiausios rekomendacijos geriausiems rezultatams pasiekti.

Apsispręsti, kokią džiovinimo programą pasirinkti, gali būti ne tik sudėtinga – pasirinkus netinkamai, džiovinimo rezultatai dažnai būna ne tokie, kokių norėtųsi. Su Home Connect programėlės Easy Start funkcija daugiau nebeteks spėlioti – ji visada parekomenduos tinkamiausią programą tiesiai Jūsų mobiliajame įrenginyje. Kiekvieną kartą susiruošus džiovinti skalbinius, Jums tereikia Home Connect programėlėje įvesti audinio charakteristikas ir nustatyti pageidaujamą džiovinimo rezultatą. Tokiu būdu visada bus naudojama tinkamiausia džiovinimo programa ir kaskart galėsite džiaugtis nepriekaištingai išdžiovintais skalbiniais.

Audinius tausojantis džiovinimas.

Užuot tiesiog gulėję būgne, kuris pasižymi audinius tausojančia konstrukcija, SensitiveDrying sistemos dėka skalbiniai džiovinami švelniu, šiltu oru iš visų pusių, pridedant šiek tiek minkštiklio. Rezultatas – švelniai išdžiovinti, minkšti ir purūs skalbiniai be jokių raukšlių.

Apsaugo Jūsų drabužius. Apsaugo Jūsų odą.

Netinkamai išskalbtuose drabužiuose dažnai yra alergiją sukeliančių dalelių, kurios erzina jautrią odą. Štai kodėl sukūrėme „AllergyPlus“ – programą, kuri maksimaliai pašalina alergenus iš audinių. Tai reiškia mažesnius kiekius žiedadulkių, gyvūnų plaukų ir dulkių erkučių Jūsų drabužiuose. Ši programa – puikus sprendimas alergiškiems ir sausą odą turintiems žmonėms.

Quick 40’ džiovinimo programa

Greitas džiovinimas per 40 minučių – idealiai tinka mažam kiekiui drabužių iš sintetikos ir plono audinio džiovinti. Programa pasižymi tiksliu temperatūros valdymu, sausumo ir drėgmės stebėjimo realiuoju laiku funkcija, o drabužius galite rengtis iškart išėmę iš džiovyklės.

Užtikrina mažas energijos sąnaudas.

SelfCleaning kondensatoriaus technologija įgalina savaiminį kondensatoriaus išsivalymą iki keturių kartų džiovinimo metu – tai leidžia visada naudoti energiją efektyviausiu būdu, ciklas po ciklo. Bosch džiovyklės su šilumos siurbliu: švelnus ir nepriekaištingas drabužių džiovinimas energiją tausojančiu būdu!

Prietaisas, paklūstantis Jūsų balsui.

Pasitelkus Amazon Alexa technologiją Jūsų džiovyklė gali būti valdoma ir balsu. Sužinokite, ar Alexa programėlė palaiko tam tikrą Home Connect funkciją Jūsų šalyje ir Jūsų kalba. Aktyvinkite funkciją, kad užmegztumėte ryšį tarp Amazon Alexa ir savo buitinio prietaiso. 

Bosch WTU876BHSN techniniai duomenys:

Variklio galia ir energijos suvartojimas:

  • Talpa:9kg
  • Džiovyklės tipas: kondensacinė
  • Energijos efektyvumo klasėA++(energijos efektyvumo klasių skalėje nuo A+++ iki D)
  • Trukmė esant išjungtam budėjimo režimui:30min.
  • Triukšmo lygis skalbiant (dB):64

Programos:

  • Specialios programos:Vilna,Mišrūs,Rankšluoščiai,Duvet,Šiltas džiovinimas pagal laiką,Šaltas džiovinimas pagal laiką,„allergy plus“ programa alergiškiems,Sporto drabužiai,Pūkiniai drabužiai,„super quick 40“ (ypač trumpa programa),Marškiniai/Verslo drabužiai,Mišrūs
  • Home Connect:nuotolinis stebėjimas ir valdymas,Energymgmt Photovoltaics
  • Apsauga nuo glamžymosi iki120min programos pabaigoje
  • Jutikliniai TouchControl mygtukai:Pradžia/pauzė,Itin jautrūs/Delikatūs audiniai,Signalas,Džiovinimas,24 hatidėtas įjungimas
  • Didelis jutiklinis LED ekranasItin jautrūs/Delikatūs audiniai,Signalas,atidėtas įjungimas,Pradžia/pauzė,Džiovinimas,Child lock 3 sec.,Anti-crease 60 min.,Anti-crease 120 min.,My favorite
  • Garsiniai signalai

Patogumas/saugumas:

  • SC1R
  • Būgno vidaus apšvietimas: L
  • AutoDry, elektroninis drėgmės atpažinimas
  • Programų reguliatoriaus tipas: Jog dial
  • Būgno struktūra: itin didelis nerūdijančiojo plieno būgnas su tekstilę saugančiu specialiu paviršiumi ir Soft design griebtuvais
  • Mažiau vibruojanti konstrukcija: stabilesnis ir tyliau veikiantis prietaisas
  • Elektroninis užraktas nuo vaikų
  • Garsinis programos pabaigos signalas
  • Durys/ langas: P-door preglass,Durelių/Skalbinių angos spalva: sidabrinė-juodai pilka
  • Durelių užraktas: AU
  • Kondensato išleidimo vamzdžiai: Taip

Techniniai duomenys:

  • Išmatavimai (A x P x G):84.2x59.7x59.9cm
  • Nuožulnus ergonomiškas valdymo skydelis, pastumiamas (85 cm aukštis) 

Energijos efektyvumo etiketė:


Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Apie gamintoją:

BOSCH yra pasaulyje pirmaujanti buitinės technikos gamintoja. Įmonės strateginis tikslas yra kurti sprendimus skaitmenizuotam gyvenimui, ir gerinti gyvenimo kokybę visame pasaulyje savo gaminiais ir paslaugomis, kurios yra inovatyvios ir kelia entuziazmą. Kompanijos ateities augimo pagrindas yra jos stiprybė kuriant inovacijas. 

Bosch

Charakteristikos

Meistras
Buitinės technikos pajungimas

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Džiovyklė BOSCH WTU876BHSN

Džiovyklė BOSCH WTU876BHSN

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Džiovyklė BOSCH WTU876BHSN

661,82 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį