Belaidis dulkių siurblys-šluota Samsung VS15A6031R1/SB-Dulkių siurbliai ir priedai-BUITINĖ
Pristatymas GREITAS

Belaidis dulkių siurblys-šluota Samsung VS15A6031R1/SB

210,06 €

  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Galingas, bet lengvas
Pažangesnė valymo technologija

Veiksmingai išvalykite įvairių tipų grindis lengvu, bet galingu belaidžiu lazdos tipo siurbliu. Skaitmeninis keitiklio variklis sukuria siurbimo galią iki 150 W *. Aerodinaminė oro sistemos konstrukcija taip pat optimizuoja oro srautą, o daugiaciklonė oro filtracija sulaiko smulkias dulkių daleles. 

Galinga siurbimo jėga
Skaitmeninis keitiklio variklis

Daug efektyviau valykite namus naudodamiesi siurbimo galia iki 150 W *. Skaitmeninis keitiklio variklis užtikrina didelę galią iki 410 W **, palaiko aukštą energijos taupymo efektyvumą ir sukuria galingą siurbimą iki 150 W *, todėl efektyviai valo tiek kilimus, tiek kietas grindis. 

Išskirtinė trauka
Jet Cyclone

Mėgaukitės švaresniu oru ir puikia siurbimo jėga naudodami „Jet Cyclone“ didelio efektyvumo, kelių ciklonų struktūrą. Optimalus oro kelias sumažina pasipriešinimą, o jo 9 ciklonai su 27 oro įleidimo angomis sumažina siurbimo nuostolius. Jis taip pat sulaiko smulkias dulkes, kurios yra įsiurbiamos į siurblį. 

Galingai siurbia kilimus
„Jet Fit“ šepetys

Su „Jet Fit“ šepečiu surinkite smulkias dulkių daleles kilimuose, taip pat nuo kietų grindų. Su 180 laipsnių pasukama galvute galite lengvai pakeisti kryptį ir išvalyti kiekvieną kampą. Šepetį galite lengvai nuimti vienu paspaudimu, kad jį būtų galima higieniškai prižiūrėti. 

Išleidžia gryną orą
99,999% daugiasluoksnė filtravimo sistema

Išleiskite švarų orą naudodami 99,999% daugiasluoksnę filtravimo sistemą, kuri sulaiko 99,999% dulkių *. Pagrindinis ciklono ir metalinių tinklelių grotelių filtras surenka dideles dulkių daleles. Tada „Jet Cyclone“ ir mikrofiltras sulaiko smulkias dulkes, o specialus smulkių dulkių filtras sulaiko mikro dulkes **. 

Lankstus kroviklis
Du viename krovimo stotelė

Dulkių siurblį laikykite ir įkraukite naudodamiesi įkrovimo stotele „2 viename“, kurią galima lengvai pritaikyti bet kokiems namams. Jei norite sutaupyti vietos, galima pritvirtinti prie sienos. Arba galite naudoti kaip atskirą kroviklį, kad galėtumėte tiesiog išimti akumuliatorių ir įkrauti jį bet kur. 

Iki 40 minučių ** valymo
Išimama ir ilgiau veikianti baterija

Mėgaukitės ilgu valymo laiku be krovimo. Didelio efektyvumo (2000mA *) baterija išlaiko iki 40 minučių **. Ir jūs galite lengvai ją išimti ir pakeisti atsargine baterija ***, kad valytumėte iki 80 minučių. Ji taip pat išlaiko 70% pradinio našumo iki 500 ciklų ****. 

Valymas be pastangų
Lengvo tipo dizainas

Lengvai valykite namus paprastai valdydami siurblį ir netrukdomai judėdami. Lengvo tipo dizainas užtikrina maksimalų naudojimą ir sumažina riešo apkrovą. Rankinis korpusas sveria vos 1,48 kg, tai yra 21% lengvesnis * nei įprasti „Samsung“ valymo įtaisai. Taigi galite be pastangų išvalyti namus. 

„Jet AR“ patirtis

1 žingsnis: nuskaitykite QR kodą ir įdiekite „SAMSUNG HA AR“ programą iš „Google Play Store“; 2 žingsnis: atidarykite programą ir pasirinkite „Jet“ seriją, kad atsisiųstumėte; 3 žingsnis: nuskaitykite AR žymeklį, kad galėtumėte naudotis „Jet“ technologija. 

Savybės:

  • Body Color Mėtu
  • Antgalio spalva Mėtu
  • Skaitmeninio inverterio variklis Taip
  • Maks. energijos suvartojimas410 W
  • Siurbimo galia 150 W
  • Veikimo laikas (min) 5 min
  • Running Time (Mid) 20 min
  • Veikimo laikas (Maks.) 40 min
  • Dust Collection Type Multi Cyclone
  • Triukšmo lygis 86 dBA
  • Dulkių surinkimo talpa 0.8 L
  • Baterijos tipas Li-ion
  • Įtampa 21.6 V
  • Washable Dust Bin Taip
  • Matmenys (plotis x aukštis x skersmuo) 250X1120X203 mm
  • Matmenys (pakuotė) 450X800X150 mm
  • Svoris (grynasis) 2.3 kg
  • Svoris (pakuotės) 5.2 kg 

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Apie gamintoją:

Pagrindinis principas, apibrėžiantis Samsung ateities viziją yra „Įkvėpti pasaulį, kurti ateitį“. Ši vizija – tai svarbiausias jų įsipareigojimas kurti technologijų, produktų ir sprendimų naujoves, kurios įkvepia bendruomenes visame pasaulyje prisidėti prie troškimo kurti geresnį pasaulį pasitelkus turtingą skaitmeninę patirtį.  

Samsung

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Belaidis dulkių siurblys-šluota Samsung VS15A6031R1/SB

Belaidis dulkių siurblys-šluota Samsung VS15A6031R1/SB

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Belaidis dulkių siurblys-šluota Samsung VS15A6031R1/SB

210,06 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį