Belaidės ausinės Sony WH-1000XM4, sidabrinės-Ausinės ir mikrofonai-Kompiuterių priedai
Pristatymas GREITAS

Belaidės ausinės Sony WH-1000XM4, sidabrinės

307,63 €

1 - 3 darbo dienos
  Pristatymas visoje Lietuvoje

Dėl pristatymo į Kuršių Neriją susisiekite su vadybininku.

  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais arba Visa - Mastercard.

Susiliekite su muzika

Sužinokite, kaip ausinės WH-1000XM4 sujungia mūsų pažangiausią triukšmo slopinimo technologiją su išskirtine garso kokybe ir pluoštu išmanių funkcijų, suteikdamos neprilygstamų klausymosi pojūčių. 

Pirmaujanti triukšmo slopinimo technologija

Nesvarbu, ar skrendate lėktuvu, ar maloniai leidžiate laiką kavinėje, WH-1000XM4 ausinės geriau nei bet kuris kitas įrenginys slopina triukšmą, nepraleisdamos dar daugiau aukšto ir vidurinio dažnio garsų. 

Laisvė be laidų, kokybiškas garsas

Naudojant LDAC perduodama maždaug 3 k. daugiau duomenų (kai maks. perdavimo greitis 990 kbps), nei naudojant įprastą BLUETOOTH® garso perdavimo technologiją, todėl galite mėgautis išskirtinės kokybės didelės raiškos garso turiniu, tarsi klausytumėtės laidiniu ryšiu. 

Klausymąsi gerinanti išmanaus klausymosi technologija

WH-1000XM4 ausinės naudoja daug išmaniųjų technologijų, kurios padeda užtikrinti sklandžią klausymosi patirtį nenaudojant rankų. Pavyzdžiui, norėdami pristabdyti muziką, kai įjungtas „Speak-to-Chat“ režimas, tiesiog pradėkite kalbėti, arba mėgaukitės adaptyviuoju garso atkūrimu, kurį užtikrina artumo jutiklis ir du spartinimo jutikliai, nustatantys, ar jūsų ausinės dėvimos, ar ne. 

Bendraukite naudodami „Speak-to-Chat“

Kai pradedate su kuo nors kalbėtis, „Speak-to-Chat“ automatiškai sustabdo muziką ir įleidžia aplinkos garsą. Tai patogu, kai nenorite nusiimti ausinių arba jūsų rankos yra užimtos. Ši išmani, tikslaus balso aptikimo technologija pagrįsta funkcija naudoja penkis jūsų ausinėse integruotus mikrofonus ir pažangią signalų apdorojimo technologiją, kad atpažintų ir sureaguotų į jūsų balsą. Pokalbiui pasibaigus, muzika vėl pradedama leisti automatiškai.5 

Adaptyvusis garso valdymas automatiškai prisitaiko prie to, ką veikiate

Adaptyvusis garso valdymas yra išmani funkcija, jaučianti, kur jūs esate ir ką darote. Pagal tai ji koreguoja aplinkos garso nustatymus, kad užtikrintų kuo geresnę klausimosi patirtį. 

Įsimena jūsų mėgstamas vietas

Laikui bėgant adaptyvusis garso valdymas išmoksta atpažinti jūsų dažnai lankomas vietas, pvz., darbovietę, sporto salę ar mėgstamiausią kavinę, ir pritaiko garsą pagal situaciją. 

Ausinės, kurios derinasi prie jūsų

Ausinėse esantis atstumo jutiklis ir du spartinimo jutikliai gali nustatyti, ar dėvite ausines, ir atitinkamai pritaikyti atkuriamą garsą, kad padėtų taupyti baterijos energiją. 

Trumpas dėmesio atkreipimas

Norite greitai išgirsti šalia jūsų esančius balsus ar garsus? Tiesiog uždėkite ranką ant ausinių, kad akimirksniu numažintumėte muzikos garsumą ir įleistumėte aplinkos garsą. 

Jokio diskomforto visą dieną

WH-1000XM4 ausinėse puikiai dera modernus stilius ir išskirtinis patogumas. Labai minkštos, nespaudžiančios poliuretano pagalvėlės tolygiai paskirsto spaudimą ir užtikrina geresnį prigludimą, kad ausinės stabiliau laikytųsi. Dėl lengvesnio dizaino ausinių beveik nejausite. 

Greitasis įkrovimas visai dienai

Baterijos naudojimo laikas siekia 30 val., todėl energijos užteks net ilgoms kelionėms. Prireikus greitai įkrauti, galite naudoti papildomą KS adapterį, kuriuo vos per 10 min. galima pasiekti 5 val. įkrovos lygį.

Pastangų nereikalaujantis valdymas

Naudodami WH-1000XM4 ausines galėsite lengvai valdyti klausomą muziką, pasiekti pagalbos balsu funkciją, atlikti laisvų rankų skambučius ir dar daug kitų dalykų. 

Būkite sumanesni, naudodamiesi balso asistentu

Laisvų rankų funkcijos pagalba. Įjunkite norimą balso asistentą tik tarę „OK Google“ arba „Alexa“.7 Pramogaukite, bendraukite su draugais, gaukite informacijos, klausykitės muzikos ir pranešimų, nustatykite priminimus ir t. t.8 Balsu galite net valdyti ausinių funkcijas, pvz., triukšmo slopinimo.9 

Laisvų rankų skambučiai su aiškesniu garsu

Laisvų rankų skambučių funkcija užtikrina sklandų pokalbį. Palikite telefoną ten, kur jis yra, ir tiesiog kalbėkite palietę du kartus. Tikslaus balso aptikimo technologija, naudojanti penkis integruotus mikrofonus ir pažangią signalų apdorojimo technologiją, leidžia WH-1000XM4 perduoti pašnekovui aiškesnį garsą.  

 Valdikliai veikia vos juos palietus

Pakeiskite įrašą, sumažinkite arba padidinkite garsumą ir skambinkite arba priimkite skambučius tiesiog paliesdami ar perbraukdami skydelį. 

Kelių įrenginių prijungimas

Labai patogu tai, kad WH-1000XM4 ausines vienu metu galima susieti su dviem „Bluetooth“ įrenginiais. Todėl įeinant skambučiui jūsų ausinės žino, kuris įrenginys skambina, ir automatiškai prie jo prijungia. Jūs taip pat galite greitai ir sklandžiai vieno mygtuko paspaudimu perjungti ausines į vieną iš dviejų įrenginių.

Toks įtraukiantis. Toks tikras.
Pasinerkite į garsą, sklindantį iš visų pusių. Tokį tikrą, lyg būtumėte koncerte ar įrašų studijoje su muzikantu. Muzika dar niekada nebuvo tokia įtraukianti ir tokia tikra, kaip su „360 Reality Audio“. Šios ausinės leidžia mėgautis „360 Reality Audio“11. 

Asmeninė kino patirtis

Su „BRAVIA XR™“12 ir belaidžiu siųstuvu WLA-NS7 13

Techniniai duomenys:

  • Ausinių tipas Apgaubiančios ausis
  • Belaidės ausinės Taip
  • Ausinės su mikrofonu Taip
  • Jungtis Bluetooth
  • Triukšmo slopinimas + Taip
  • Baterijos veikimo laikas Iki 30 val 

Daugiau informacijos gamintojo puslapyje

Apie gamintoją:

Sony - visada stengiasi sužadinti teigiamas emocijas, sudominti bei patenkinti vartotojų smalsumą. Neblėstantis siekis kurti technologijas, patenkinti naudotojų poreikius, teikti paslaugas bei naujovių paieškos padeda įmonei stebinti vartotojus naujais gaminiais. 

Specifiniai Kodai

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Turite klausimų?


Belaidės ausinės Sony WH-1000XM4, sidabrinės

Belaidės ausinės Sony WH-1000XM4, sidabrinės

Jokios reklamos ir spam

Nurodykite kokiu klausimu kreipiatės

Belaidės ausinės Sony WH-1000XM4, sidabrinės

307,63 €

Naujos Paskyros Kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Priminti slaptažodį